keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

DANSKEBANKIN NIMISSÄ JÄLLEEN HUIJAUS

Pankkihuijaukset kehittyvät MUTTA  oleellista on että et klikkaa yhdenkään pankista tulleen viestin  linkkejä. MENE AINA PANKIN OMIEN SIVUJEN KAUTTA (tässä tapauksessa danskebank.fi) hoitamaan raha-asioitasi. Jo tuo lähettäjän osoite paljastaa huijauksen (danske@cogeco(.)ca). Danskebank tuskin operoi Kanadasta ja tuskinpa vieraalla domannimellä. JA tuskimpa DanskeBank haluaisi lähettää asiakkaansa "veronikagoetzat(.)com" osoitteeseen, jolle ei edes löydy verkkosivua tällä hetkellä ja verkko-osoitekin on mustalla listalla. Veronica näyttää olevan kaiken lisäksi animaatiosuunnittelija, jos firma vielä on olemassa.

----------------------------------------KIRJE-------------------------------------------

Tiliäsi ei ole jäädytetty. TÄMÄ ON HUIJAUS!


2 kommenttia:

  1. Mietinpä tässä, että mitä huijari tarkoittaa "hotspotilla". Yrittääkö tuo linkki esim. sekoittaa/kaapata oman verkkoyhteyden?

    Helpompi selitys tunnin odottelulle ehkä olisi se, että käyttäjä ei vahingossa liian äkkiä mene verkkopankkiin tarkistamaan "toimintaa" tai siis TYHJIÄ TILEJÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin sitä itsekin. Viimeksi mainitsemasi saattaisi olla hyvä syy, koska tilillä saattaa olla kertanostorajoitus ja konna ehtisi tehdä mahdollisimman useita maksiminostoja rauhassa.

      Poista

Vaarallinen WEB