sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

VAARALLINEN RAKKAUSKIRJE

Kirje saapuu Viennasta, Itävallasta (joka sinänsä ei tarkoita kirjeen lähettäjäorganisaation kotimaata). Kirjeen lähettäjä esiintyy "ikäänkuin suomalaisena" ja suomalaisella nimellä, saavuttaakseen vastaanottajan luottamuksen. Kirjeen sisältö ei kuitenkaan kestä lähempää tarkastelua.

Lähettänyt kone on Microsoftin MUTTA koneen osoite on mustalla listalla.
"howse.nylah@outlook(.)com"
Linkki veisi sinut vaaralliseksi luokitellulle sivulle.
Kirjeessä on myös LIITE jota en suosittele avattavaksi. PDF tiedostot saattavat sisältää viruksen, joka saastuttaa koneesi.

Lopussa on kursivoitu teksti joka kertoo olemattomasta yhteisöstä. Nämä valeyhteisöt perustuvat keskustelu-robotiikkaan ja 3D avatar-kuviin, tai varastettuihin profiilikuviin ja tekaistuihin henkilöesittelyihin, eli ovat täyttä bluffia. Näitä seurustelupalstavirityksiä saapuu jatkuvana virtana. Kuvilla ja ilman. Tuo rekisteröityminen on yleinen ansa, jolla kaapataan ihmisen henkilötiedot, jopa pankkitiedot tai Visa- luottokorttikorttitiedot. ÄLÄ koskaan ilmoittaudu tällaisille tuntemattomille seurustelupalstoille. Se saattaa tulla sinulle erittäin kalliiksi.

Kommenttini ovat punaisella tekstillä.

-----------------------------------------KIRJE----------------------------------------

Viestin lisäyksenä lähetin myös kuvani. (tämä viittaa liitteeseen jota EI SAA AVATA. Se on osa ansaa)

Marjatta Eloranta<howse.nylah@outlook.com>
16.3.2024 13.40

 

maaliskuuta 15. pnä 2024.

Suomalaisten suhde alastomuuteen on mielestäni ristiriitainen. Saunakulttuurissamme alastomuus on luonnollista, ja onkin tavallista, että lapset ja aikuiset sukupuolesta riippumatta saunovat yhdessä. Saunan ulkopuolella alastomuus onkin sitten usein vahvasti seksualisoitua ja paheksuttavaa.

Mä tykkäisin siitä, että ajateltais seksiä (yksin tai yhdessä) enemmän tutkimusmatkana - tiiättekö sellaisena ”ei se määränpää vaan matka” -tyyppisenä kokemuksena! hypättäis suorituspaineiden ulkopuolelle ja leikittäis vähän. samalla voi löytää uusia lempparijuttuja! .... (poistin törkyosion)
...
Tarjoan sex etänä sekä kasvokkain ihanassa Tampereen keskustassa.

Tervetuloa yksin.

Terveiset,


Marjatta Eloranta.

vastata  (oranssi buttoni jossa väärinkirjoitettu suomenkielinen sana. Linkki oli kryptattu ja sen takaa löytyy domain "orangebooring.com", joka ei näytä olevan tällä hetkellä käytössä. Osoite on ilmeisesti poistettu verkosta vaarallisena)

Yhteisöömme liittyminen on ilmaista ja ilman liittymistäkin näkee osan sivusta. Rekisteröitymällä pääset jo pidemmälle. Amatöörien alastonkuvia ja videoita löytyy tuhatkappalein, sekä henkilöt ilmoittavat profiileissaan etsivätkö he seuraa vai eivät, yksin vai yhdessä ja missä tarkoituksessa. Novelleja, top-listaukset kaikissa kategorioissa. Ei maksullista seuraa. Profiilit vaikuttavat olevan aitoja. Foorumi vaikuttaa olevan kohtalaisen suppea, mutta enimmäkseen asiallista tekstiä.

-----------------------------------------------------------------------------



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB