tiistai 13. elokuuta 2019

Palautesivuilta tullut epämääräinen viesti

Verkkosivujeni palautesivuilta saapui tämän sisältöinen viesti. Sisältö on tarkoitettu uteliaille yrittäjille. Tai sitten kyseessä on pilaposti (silti se voi olla vaarallinen).
Linkkiin ei ole syytä koskea, koska se ei kerro millainen tiedosto sen päässä on. Yleensä haittaohjelman tai viruksen potentiaaliset tiedostonimet ja muodot pyritään piilottamaan. Kun osoite ei pääty tiedostonimeen, se vie joko tietokantaan (silloin linkissä on pitkä lista numeroita) tai "index - sivulle", jonka sisällöstä ei ole tietoa. Index - saattaa linkata sinut eteenpäin aivan mihin tahansa.

Googlaamalla löytyy Clayton Early Learning tai ravintola Haus Masuren: Erich-Ollenhauer-Str. 44, 59192 Bergkamen, Nordrhein-Westfalen, Saksa, mainos ;) Muuta Googlehaulla ei näillä tiedoilla löytynyt. "googlemail" on ilmaisosoite ja todellisen henkilön löytäminen "tekaistun" nimen takaa voi olla vaikeaa.

Linkin domannimen rekisteritiedoissa kaikki oleellinen tieto on peitetty, eli sieltäkään ei ketään vastuuseen, ihan heti saada. Muutin osoitteita hieman vahinkojen välttämiseksi.

---------------------------------PALAUTE----------------------------------------

nimi=    Clayton
yritys=    Clayton Early
osoite=    Ollenhauer Str. 44
email=    early.clayton130@googlemail.com
puh/fax=    0711 79 80 75
soita=    pian
viestini=    Hi

I don't want to ruin your day,
but I have a few pictures of your employees, http://item.pictures/employiis
I don't think they are doing a good job.

Regards

 "Sent from my iPhone"

------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB