torstai 8. elokuuta 2019

Sitkeä lainahuijjari

Tämä henkilö (Adrian Bayford) on tyrkyttänyt lukuisia kommentteja lainahuijjaussartikkelien joukkoon. Poistelen niitä sitä mukaan kuin niitä saapuu mutta otan tekstin tähän esille varoitukseksi. Se vaikuttaa ID, eli henkilötietovarkausyritykseltä. Myös pankkitietojasi varmasti kysellään. Vastaavilla ansoilla myös suoraan rahastetaa. Lainan nostoa varten tarvitaan erilaisia maksuja, lainaa tosin et koskaan saa.
Vakavarainen lainanantaja ei käytä ilmaispostiosoitetta, eikä kommenttikenttiä markkinointiinsa.

---------------------------------BLOGIKOMMENTTI-------------------------------------

Hyvää päivää

Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Oletko taloudellisessa ongelmassa? Bridge Finance on taattu tarjoamalla asiakkaille edullisia korkoja tarjoavia rahoituspalveluita. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan korolla 2% budjettisi. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti (adrianbayf0008@xxxxx.com = peitettämäni ilmaisosoite)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä alla oleva on kertaalleen saapunut huijauspostina ja olen siitä varoittanut tässä Blogissani.
Teksti on aivan sama tässä kommentissa, kuin kirjeessä.

--------------------TOINEN HUIJARIN BLOGIKOMMENTTI---------------------
Hei kaikki , Olen Tuija kotoisin Oulusta ja haluan vain sanoa kovan kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt viime kuukauden aikana verkossa vieraassa tai saada lainavaroja kotiin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukseni tien ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäherkkyydestäni huolimatta ja olen hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja minulla on lupaus. levittää tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Lisäisin "kuivaluisen" Tuijan kirjeen loppuun vielä, että muista heittää nämä kirjeet roskikseen vaarallisina. Tuija puhuu erittäin kehnoa konekäännössuomea ollakseen oululainen ;)
Samasta asiasta kirjoitettu blogiteksti: https://vaarallinenweb.blogspot.com/2019/09/dante-paola-lainahuijari-jumalan-nimeen.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB