perjantai 2. syyskuuta 2022

Lompakon laihdutusta

Sähköpostispämmien laihdutuslääkkeet eivät lupaa mitään hyvää.
Tämä on yksi, hyvin usein esiintyvä verkkoansamuoto.
Kun katsotaan tarkemmin kirjettä, sen lähettäjää ja kirjeessä olevia linkkejä, on nähtävissä, että kyseessä on huijaus. Tällä pyritään kyselemään (tilauksen varjolla) sinun henkilötietojasi, joilla sitten suoritetaan sinun maksettavaksesi verkko-ostoksia ja esimerkiksi seuraavaa spämmäystä varten, verkkotoimintasopimuksia. Osta laihdutuslääkkeet apteekista tai mistä muualta tahansa, kuin tällaisen kirjeen perusteella.

LÄHETTÄJÄ: asiakaspalvelu@pihla.fi = ovi ja ikkunavalmistaja, ei laihdutuslääkekauppias. Osoite on varastettu hämäystarkoitukseen.

LINKIT: Jokainen linkki vie samaan, pitkälle kansioituun, tietokantaosoitteeseen. Huomaa ohjelma "redir.php3", joka heittää linkin. "http://www.laselection.net/redir.php3?cat=ach&url=192.0x6D.165.0341/..."
Linkki on tässä katkaistu mutta kyseessä on ilmaispalvelu, jonne rikollisen on hyvä piiloutua, eikä maksa mitään muille, kuin ansaan lankeaville.
"Mitä muut sanovat" tekstit ovat huijarin itse keksimää höpö höpöä, kuten itse tuote-esittely. Osa tekstistä saattaa olla myös suoria kopioita muilta verkkosivuilta.

-----------------------------------KIRJE----------------------------------



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB