perjantai 23. syyskuuta 2022

POSTIN NIMISSÄ SAAPUI HUIJAUS

Älä klikkaile tällaisen kirjeen linkkejä. Tämä on POSTIn nimissä tehty huijaus, joita on jatkuvasti liikkeellä.
JOS odotat jotain lähetystä, asioi suoraan osoitteen posti.fi - kautta EI tämän kirjeen linkeistä missään tapauksesta. Jo kirjeen kehno suomenkieli pitäisi varoittaa saajaa. Osa tekstistä on kopsattu Postin sivustolta.
Tämän kirjeen vaara ei ole tuon kolmen ja puolen euron menettäminen, vaan siinä, kun annat omat henkilötietosi ja pankkitietosi. Ne menevät rosvon käyttöön.
Lähetysosoite ja linkit vievät vaarallisiksi luokiteltuihin osoitteisiin.

----------------------------KIRJE--------------------------------------- 

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että pakettisi toimitus on odottamassa, ja tämä johtuu joistakin lisäkuluista.
From     © Posti Group Oyj
To     hannu.kuukkanen
Date 
Today 21:32


Hyvä asiakas,

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että pakettisi toimitus on odottamassa, ja tämä johtuu joistakin lisäkuluista.

Täytä seuraava arvo: 3,50 € .

Muussa tapauksessa toimitamme palautuslähetyksen.

arvioitu toimituspäivä on lauantai 24.9.2022

LISÄMAKSUT: Tullin määräämät maksut.

TÄYTÄ TOIMITUSOSOITTEENI

TÄRKEÄ:
Voit myös valita noutopaikan pakettisi noutoa varten.
Muista osoitteesi ennen klo 23.59. saada tilauksesi huomenna.

Kiitos ilmoittautumisestasi ja toivomme, että voit jatkossakin lähettää vaivattomasti Posti Group Oyj Groupin verkkopalvelun kautta.

--
Nämä sopimusehdot koskevat etämyyntiä Posti Oy:n ("Posti") ja kuluttaja-asiakkaan ("Asiakas") välillä, ellei tuote- tai palvelukohtaisissa ehdoissa ("Tuotekohtaiset ehdot") toisin sovita. Tuotekohtaiset ehdot voidaan esittää tuotetta tarjottaessa erottamatta niitä tuotteen muusta kuvauksesta erilliseksi kuvaukseksi. Nämä ehdot ovat voimassa 13.6.2014 alkaen toistaiseksi.
Sopimus syntyy, kun Posti on hyväksynyt Asiakkaan tekemän tilauksen. Postilla on oikeus ilman Asiakkaan suostumusta siirtää sopimus kokonaan tai osittain kolmannelle osapuolelle, jolle sopimuksessa tarkoitettu liiketoiminta siirtyy. Postilla on myös oikeus siirtää sopimussaamisensa kolmannelle osapuolelle. Postilla on oikeus peruuttaa tilaus, jos tilauksessa on selkeä hintavirhe. Selkeällä hintavirheellä tarkoitetaan mitä tahansa painovirhettä tai muuta teknistä virhettä, jonka vuoksi hinta poikkeaa huomattavasti ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Seuraavassa on esimerkkejä selkeästä hintavirheestä: Tuotteen hinta on 0,00 euroa tai sillä ei ole hintaa ollenkaan. Kymmenien eurojen keräilyesineen tai lahjatuotteen ilmoitettu hinta on esimerkiksi muutama euro. Näissä tapauksissa virheellinen hinta poikkeaa todellisesta hinnasta niin selvästi, että asiakkaan katsotaan ymmärtäneen sen olevan virheellinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB