keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Onko Otavamedia siirtynyt pankkialalle?

Kannattaa kiinnittää huomiota mistä posti saapuu. Tosin aina sekään ei kerro totuutta, koska lähettäjäksi voi kirjoittaa mitä tahansa. Tämä huijari on tehnyt virheen, joka paljastaa hänet heti kättelyssä. Osoite on myös varastettu Otavamedialta: otavamedia@otavamedia.fi. Se ei kuitenkaan todista mitenkään postin alkuperää. Lähettäjäkoneen maatunnuksen mukaan posti saapui Israelista.
Lähettäjäkonekaan ei välttämättä kerro itse lähettäjää tai hänen kansallisuuttaan. Linkkiosoite on kuitenkin SE oleellisin ja VAARALLISIN.

Linkkiosoite (kaikki osoitteet) on sama, kuin edellisessä roskapostikampanjassa "https://www.belgianart(.)be/redirect-link?u=51.0x4BBFE5amVVQ2hhVnpH...."
Olen ilmoittanut belgianart(.)be domainin haltijalle, että tarkastaa palvelimensa. Linkistä voisi päätellä, että palvelimen tietokanta on hakkeroitu ja sinne on ujutettu vaarallinen koodi (VIRUS).

Aiheesta voisi myös päätellä, että "redirect" (uudelleenohjaus) linkin päässä on henkilö- ja pankkitietokalastelu. Kaikissa tapauksissa linkki on erittäin VAARALLINEN.

--------------------------------KIRJE------------------------------

Tämä sama roskaposti tuli myös osoitteesta "info@nazar(.)fi", joka on matkatoimisto.

Edellinen samalla hakkeroidulla linkkiosoitteella "belgianart(.)be" varustettu roskaposti löytyy osoitteesta: https://vaarallinenweb.blogspot.com/2022/09/ansa-pelureille.html
Tuosta kirjestä voi päätellä, että kaikilla mahdollisilla alueilla yritetään kalastella onnettomia uhreja.Vaikka ansat ovat hepposia, silti suomalaiset hyväuskoiset ihmiset antautuvat lypsettäviksi tai orjakoneiksi hakkereille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB