keskiviikko 14. joulukuuta 2022

ETURAUHASVAIVOJA VAIKO EI?

Kokeile ilmaiseksi* - virtsaamisvaikeuksiin ja eturauhasen hyvinvointiin

Tämän kirjeen lähettäjän postiosoite on luokiteltu vaaralliseksi.
Virustusrvayritysten tietokannoista ei löydy (toistaiseksi) varoitusta linkkien osoitteista MUTTA kehottaisin hankkimaan helpotusta eturauhasvaivoihin luotettavemmista kaupoista.

Näitä "terveysvaikutteisia" haittaposteja ei ole saapunut pitkiin aikoihin mutta nyt sekin topikki näyttää olevan jälleen käytössä. Täytyy pitää mielessä, että ilmaista lounasta ei ole. Tässäkin tapauksessa on ilmeistä, että linkin päässä kerätään henkilötietosi, joita voidaan käyttää rikollisiin tarkoituksiin. Tällaiseen lomakkeeseen ei aina virustorjunta reagoi, jos siitä ei ole esitetty valitusta. (Kuvakaappauksessa on kirjeessä olleet kuvat estetty) Jatka lukemista kuvan alapuolelta.

---------------------------KIRJE----------------------------


 Kirjeessä on kohta, jossa paljastuu, että testipaketti ei olekaan ihan ilmainen:
"*Vain 7,90 euroa postikuluja tervetuliaispaketista.
Tervetuliaispakettia seuraa kestotilaus toimituksin joka neljäs
kuukausi, niin kauan kuin itse haluat. __Ei sitoutumisaikaa._
"

Kun tervetuliaispakettia ei ala kuulumaan, on huijari 7,90 euroa rikkaampi x tuntematon määrä onnettomia kirjeeseen vastaajia.
Myös tapauksessa, että saat tervetuliaispaketin, laukeaa tuo jatkuvan tilauksen ansa. Automaattisesti jatkuvia tilauksia on tunnetusti vaikea saada katkeamaan ja laskutus juoksee.

On huomioitava, että olet antanut mahdolliselle rosvolle, myös henkilötietosi ja mahdollisesti myös VISA-korttitietosi, jotka ovat rikollisille puhdasta käyttövaluuttaa. Tätä verkkorikosta kutsutaan nimellä "phishing", eli henkilötietovarkaus. VISA-korttitietojen menettäminen verkkorikollisille on todella vakava erehdys, joka tulee kalliiksi.

 


1 kommentti:

  1. Itse en tilaisi minkään sähköpostilinkin tai verkkosivumainoksen kautta mitään terveystuotteita (lääkkeet, elintarvikkeet, lisäravinteet ja vastaavat). Käytettävä verkko-osoite pitäisi saada ensin vanhan opin mukaisesti tunnetusta paperimediasta tai tutusta kivijalkakaupasta.

    Riskin aiheuttaa sekä sen tuotteen turvallisuus että tehokkuus.

    VastaaPoista

Vaarallinen WEB