perjantai 23. joulukuuta 2022

HUIJAUS - SÄHKÖPOSTILAINOJA

Näitä sähköpostin- ja  muiden verkkoviestimien kautta saapuvia lainatarjouksia ei ole mitään syytä lähteä kokeilemaan. En ole itse saanut vielä yhtään lainatarjousta, jossa taustalla olisi vakavasti otettava lainanantaja. Näillä huijataan uhreilta loputkin rahat.

Selkein varoitus on ilmaissähköpostit. Jos lainanantajalla ei ole varaa kustantaa edes virallista sähköpostiosoitetta, on suuri syy epäillä, olisiko hänellä varoja lainausbusinekseen.
Tässä tapauksessa kirje olisi lähtöisin osoitteesta: mayshee_26(@)yahoo.com.ph (Yahoon ilmaisosoite Singaporesta, vaikka loppuu .ph). Yhteysosoite on eri: gillard.gilb(@)gmail.com (G-mail ilmaisosoite).

Tähän huijaustyyppiin kuuluu henkilötietojen ja pankkitietojen keräily ja yleensä sen lisäksi erilaisten lainakulujen perintä. Lainaa et tule tililläsi näkemään ja ilmaisosoitteden takaa ei huijariakaan sen koommin löydy.

----------------------------------KIRJE--------------------------------

~ehdotus laina~

From     GILBERT GILARD

Date     Today 06:20

Hei sinulle,
Olen valmis myöntämään teille yksityishenkilöiden välisiä lainoja 5'000-500'000 euroa yhdellä korolla, joka on 02 prosenttia vuodessa.

Jos tarvitset lainaa erilaisiin toimintoihisi, rakenteeseesi tai kotitalouksiisi, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä saadaksesi lisätietoja tämäntyyppisistä lainoista:

* Valmiina yritykseesi
* Henkilökohtainen laina
* Kiinteistölaina
* Investointilaina
* Laina velan vakauttamista varten
* Laina luoton takaisinostoa varten

Sähköposti: gillard.gilb(@)gmail.com

Lämpimästi. (päinvastoin - tämä huijari kynii sinut puhtaaksi kylmän rauhallisesti)

-------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB