sunnuntai 11. joulukuuta 2022

IT-KONSULTIN REMONTTIPALVELU KORJAA RAHASI

Helsingin uutiset 10.12.2022 varoitti Helpdor nimisestä remontteja välittävästä, IT-alan yrityksestä, joka keskittyy pääasiassa rahastamiseen. Yritystä vetää allekirjoituksin "Juho K." Juho Kyröläinen.
Kilpailu ja kuluttajavirasto tutkii firman toimintaa. Valituksia on saapunut sinne useita.
Rahat on joko viety ilman vastinetta, tai hommat on hoidettu kehnosti. Myös 25% peruutusmaksu on laiton. Lasku saapuu ennen työn suorittamista. Etämyynnin ehdot takaavat kuluttajalle 14 vrk. ilmaisen palautusoikeuden.

Finder.fi kertoo: "Helpdor Oy on perustettu vuonna 2017. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala IT-konsultointi, IT-palvelut."

3 kommenttia:

  1. Sen puljun nettisivuilla yhteystiedoissa puhelinnumero alkaa 045... ja Finder.fi sekä Asiakastieto.fi näyttää numeroa 050... Ehkä tuo jälkimmäinen on joku johtoportaan numero, eikä asiakastuen?

    Onko nämä tunnusluvut viime vuodelta terveet? Liikevaihto 857 tuhatta. Tulos -232 tuhatta, siis tappiota. Omavaraisuusaste -990%. Pakkasella. Luvut Asiakastieto.fi-sivulta. En ole bisnesmies, ymmärrän ehkä väärin. Vaikuttaa tilanne huonolta?

    VastaaPoista
  2. Jollain samannimisellä Juho Kyröläisellä on karua historiaa muista yrityksistä. Iltalehden juttu vuodelta 2017:

    https://www.iltalehti.fi/digi/a/201708162200329837

    VastaaPoista
  3. Helpdorin "Menestystarinat"-nettisivulla on "Luottavat meihin"-lista nimekkäitä asiakkaita: Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsingin yliopisto, SAP, THL, HUS, Wolt, Palmia, Aalto University, Kauniaisten kaupunki, Lohja, Järvenpää, EK, Bonava, Newsec, Accenture, OP, Google.

    VastaaPoista

Vaarallinen WEB