tiistai 14. maaliskuuta 2023

ÄLÄ MAKSA Paypal HUIJAUSLASKUA

Tämä liitteenä oleva lasku on ANSA. Liite ei ole JPG kuva, kuten se ikäänkuin esittää. Onko liite edes PDF - kuten se myös esittää päätteellään? ÄLÄ avaa liitettä! Näet liitteen sisällön alimmaisena kuvana tällä sivulla.
Kaikissa tapauksissa kyseessä on huijaus. ÄLÄ MAKSA LASKUA, en minäkään maksa, koska en ole mitään tilannut. ÄLÄ MYÖSKÄÄN SOITA HUIJARILLE.

Lähetysosoite on myös tekaistu ilmaisosoite, eli kirje ei ole saapunut miltään yritykseltä.

------------------------------------------KIRJE--------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Content-Type: image/jpeg; name=Paypal_Invoice.pdf

Liitteestä lähdekoodi kertoo ristiriitaista tarinaa, eli ilmeisimmin huijarin tarkoituksena on haettaa verkosta ohjelma, joka pystyisi avaamaan tiedoston ja sen jälkeen koneellesi saattaa ilmestyä VIRUS. Kun avasin liitteen parsaamalla se kuvaksi, sain näkyville Nortonin näköisen valelaskun. Kuva alinna. En ole tilannut tuotetta milloinkaan mistään. Lasku on tekaistu ja cancelointi-aika (tilauksen peruutusaika) on viritetty niin vähäiseksi, että hätääntynyt uhri maksaa tai yrittää ottaa yhteyttä lähettäjään. NORTON VAROITTAA NÄISTÄ HUIJAUKSISTA verkkosivuillaan: https://www.nortonlifelock.com/blogs/feature-stories/fraudulent-use-nortonlifelock-brand

Puhelinnumerosta löytyy nettihaulla tietoa että: "Puhelinnumerot, jotka alkavat 1-866, ovat maksuttomia (toll free) kun soitat amerikkalaisesta lankaliittymästä." 1-866 alkuisia puhelinnumeroita käytetään esim: Social Security Field Office, käytössä. Ei edes kuulosta minkään firman toiminnalta.Tilaajan nimeä ei myöskään näy.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB