tiistai 21. maaliskuuta 2023

Seurustelua kyproslaisella koneella, vaiko ihan jotain muuta?

Mitään takeita ei ole, etteikö tämäkin olisi yksi seurusteluansoista, vaikka itse osoite "hornyaffairs(.)com" ei anna virus- tai muuta varoitusta. On syytä aina muistaa, että seksiseuran tyrkyttäminen sähköposteissa viittaa aina johonkin kyseenalaiseen toimintaan verkkosivustolla. Yleensä linkkiin langennutta vedätetään eri tarinoilla maksamaan jotakin, tai jujutetaan luovuttamaan henkilötietojaan. Kenties myös pankkitietojaan.
ÄLÄ kokeile, ÄLÄKÄ suostu asentamaan esim. Outoa videotiedostomuotoa, tai videonkatseluohjelmaa, jota mahdollisesti tyrkytetään palvelun osana. Se saattaa sisältää viruksen.
Kaikissa tapauksissa tämä luvaton sähköpostiosoitteen käyttö spämmäykseen, on jo rikollista.
Näitäkin saapuu nyt useita "ikäänkuin eri henkilöiltä". En ole perustanut sivustolle profiiliani, joten nämä viestit ovat tekaistuja.  Todennäköisiä robottipostauksia, joten vaikuttaa edellisen sylttytehtaan jatkotoiminnalta.

Lähettäjätahoiksi on kirjoitettu: FindHussies,hornyaffairs,DiscreetCrush,... ainakin. Ilme in sama kaikissa. Kaikkien linkit on leimattu vaarallisiksi osoitteiksi verkkorurvasivuilla.

--------------------------------------KIRJE-----------------------------------



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB