maanantai 6. maaliskuuta 2023

MARSHALL SAARILTA HUIJARIN SEURUSTELU - ANSA

Toinen yritys. Aivan vastaava ansa kuin edellinen, joka viittasi Bahamalle. Nyt ollaan menossa Marshall saarille. Hieman erilainen lähestymistapa mutta ANSA joka tapauksessa.
Kysellään henkilötietosi, s-postiosoitteesi varmennuksen varjolla. Yleensäkään ei spämmereille tule antaa minkäänlaista vastausta (ei edes s-postituskieltoa), koska kaikki linkit näissä huijauskirjeissä vievät rikollisen koneelle ja konnalla on mahdollista tehdä seuraava siirtonsa huijauksessa. Heitä tällaiset postit roskakoriin.
Minulle näitä kirjeitä saapui samasta osoitteesta kymmenittäin päivässä "ikäänkuin seurustelukumppanitarjokasta". Nämä "Cum2Date" ja "Cam2Date" postit voi merkitä spämmisuodatukseen.
Seurustelukumppanikin (jos sellaista on) on robotti. Seurustelupalstat ovat nyt huijareiden suosiossa, NÄITÄ KIRJEITÄ SAAPUU TUKUITTAIN!

Verkossa kerrotaan tästä sivustosta:  "All of our Shocking Assessment Demonstrates That Cum2Date.com Is Actually A Complete Fledged Scam." ELI tämä sivusto, joka linkkien kautta löytyy, on HUIJAUS yritys.

----------------------------------KIRJE--------------------------------



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB