tiistai 22. maaliskuuta 2022

KORONAHUIJARI LIIKKEELLÄ

Näitä ala-arvoisia huijausyrityksiä kiertää edelleen, jossa ratsastetaan koronan varjolla.
Kuulostaa "ruumiinryöstöltä". Moraalia ei näillä rikollisilla tunnetusti ole.
Kirje on lähetetty Argentiinasta "Gobernacion de la Provincia de Buenos Aires" koneelta joka on joko hakkeroitu, tai muuten luvatta käytetty rikolliseen spämmäykseen. 

Tämä henkilö ei lahjoita mitään mutta keplottelee sinun rahasi "erinäisinä rahansiirtokuluina". Mahdollisesti myös yrittää saada sinun tilinumerosi ja henkilötietosi (Visa-tunnuksesi) tyhjentääkseen loputkin rahat tililtäsi limittirajoihin asti.

--------------------------------KIRJE------------------------------

(no subject)
From     Manuel Franco (opardeilhan(@)cultura.gba.gob.ar Maatunnus viittaa Argentiinaan)
Reply-To     Manuel Franco (manuelfrancoandfamily6(@)gmail.com - ilmaisosoite, jonka takaa vastuullista henkilöä ei löydy)
Date     Mon 23:08

Nimeni on herra Manuel Franco Yhdysvalloista. Voitin 768 miljoonaa dollaria America Powerballin jättipotista ja päätän lahjoittaa sinulle yhdeksi onnekkaista voittajistani maassasi leviävän koronaviruksen vuoksi. tappaa ihmisiä ympäri maailmaa, joten voit käyttää sitä auttamaan ihmisiä yhteisöissäsi, kun saat nämä lahjoitusvarat pankistani, ja voit myös käyttää tämän lahjoituksen mihin tahansa hyviin projekteihin ympärilläsi tai yhteisöissäsi. Sähköpostisi on valittu pyörivästä pallosta. Olen lahjoittanut suurimman osan omaisuudestani erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille täällä Yhdysvalloissa, koska päätin vapaaehtoisesti lahjoittaa sinulle 4 800 000,00 euron summan. Koska sähköpostisi on Lucky-voittajien joukossa, vastaa nopeasti sähköpostiini saadaksesi lisätietoja ja tässä on lahjoituskoodisi: [MF4322019 / USA], lähetä lahjoituskoodi osoitteeseen: (manuelfrancoandfamily6(@)gmail.com) vaatimuksesi varten.

---------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB