maanantai 28. maaliskuuta 2022

Ukrainalaisten naisten kauppaamista

Nyt mukaan "naiskauppaan" on lisätty myös venäläiset naiset jotka ovat paenneet Ukrainasta.
Piilovaikuttamisen kannalta, kaikki lähtijät luokitellaan "ei tue tätä" eli siis Venäjän valloitussotaa. Todella pöyristyttävää ja halventavaa viestintää, ei suinkaan minkäänlaista apua tai tukea kärsiville sodan uhreille. Myös "unsubscribe"-osoite on luokiteltu vaaralliseksi. Kaikki osoitteet on piilotettu "bit.ly" lyhenteen taakse. Sisältö ja domainnimien rekisteröintitapa viittaa Venäjälle.

Tämä on ilmeinen henkilötietovarkausyritys. ÄLÄ KLIKKAILE LINKKEJÄ!
Kyseessä saattaa olla myös virus, joka saapuisi vaikkapa kuvien seassa tai kuvien, tai videon näyttö-ohjelmana. Mitään ei kannata asentaa koneelle kyseenalaisista posteista. Ei edes kuvia.
Norton virustorjunta luokittelee linkitetyn osoitteen vaaralliseksi.

-----------------------------KIRJE----------------------------

 



1 kommentti:

  1. Tähän artikkeliin saapui kommentti joka oli ansa. Kyseessä oli ohje, jolla voisit poistaa sähköpostiosoitteesi "unsubscribe" huijareiden ja muiden roskapostittajien kirjeistä. Ohje vie kuitenkin sivulle, josta selaussuojaohjelma varoittaa.

    "Kirjaudutaan käyttäjätunnuksella sivulle joka ei vaadi tunnistautumista", tarkoittaa, että käyttäjätunnuksesi kaapataan.
    ÄLÄ KOSKAAN anna lupaa kirjautua Google tai Facebook tunnuksillasi epämääräisille tai tuntemattomille sivuille. Se on varmin tapa menettää tunnuksesi rikollisille ja havaita profiilillasi kirjoiteltavan roskapostia tai viriteltävän someansoja.

    VastaaPoista

Vaarallinen WEB