keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

McAfee huijaus jatkuu ja jatkuu

 Tänään saapui "viimeinen muistutus!" josta ei varoituksena kannata huolestua, koska tämä on vaarallinen huijausyritys. Verkossa linkkiosoite ilmoitetaan henkilötietovarkausyritykseksi. Itse epäilen muutakin. Missään tapauksessa ei linkkeihin saa koskea. Posti on lähtenyt Venäjältä, joten ansa saattaa liittyä Ukrainan sotaan Kyber-rintaman vahvistamiseksi kaapatuilla koneilla? Silloin linkeistä tai McAfeen asennuslinkistä saapuisi koneesi kaappaava VIRUS? Edes vastausosoitetta ei saa käyttää tai "peruuta tilaus" linkkiä, koska se vie samaan ansaan.

Saastunutta konetta voi olla vaikea itse huomata, koska kaapparivirus aktivoituu hyökkäykseen ajastettuna ja siinä vaiheessa koneen suorituskyky saattaa laskea (takkuilee) ja linjaliikenne kasvaa.
MUISTA, että kun näyttöön ilmestyy minkä tahansa ohjelman asennuslupaa kysyvä ikkuna, kiellä asennus. JOS tiedät, että koneeellesi jotakin ohjelmistoa tai ajuria tarvitaan, hae tuo ohjelma ja ajuri asianomaisen softakauppiaan omilta sivuilta EI KOSKAAN E-MAIL LINKEISTÄ!


 Näitä on tullut pitkin alkuvuotta runsaasti. Kaikista on varoitus verkossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB