lauantai 28. toukokuuta 2022

Lainaa Pohjois-Makedoniasta

Näitä "lainatarjouksia" ei kannata hyödyntää. Niiden varjolla sinulta udellaan henkilötietoja ja pankkitunnuksia. Se tarkoittaa, että tilisi tyhjennetään lainan saannin sijasta.

Nämä "pankkiirit" vaikuttavat perin persaukisilta, koska heillä ei ole edes varaa lähettää postiaan omasta tai maksullisesta e-mail-osoitteesta, vaan käyttävät Pohjois-Makedonialaisen oppilaitoksen konetta (osoitteen "ljilja@feit.ukim.edu(.)mk") Googlauksen perusteella osoite on oppilaitoksen.
Itse "yritys" näyttäisi sijaitsevan Amarillossa Texasissa. Ei vaikuta luotettavalta. Paluuposti menisi ilmaisosoitteeseen, joka sekään ei näytä vakavaraiselta pankkitoiminnalta. Samaa luokkaa kuin muutkin lainahuijaukset joita saapuu eri puolilta maailmaa, eri firmojen nimissä.

"Virus-free" teksti on bluffia. Ei ole mitään syytä luottaa siihen yleensäkään kirjeissä, koska virus saapuu koneelle vasta linkistä.
"robertlyonsfinancialservices.com" -verkkosivuosoitteen voi lisätä kirjeeseen kuka tahansa. Näyttää ikäänkuin luotettavalta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB