keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Finnairin lahjakorttia kaupataan

Tämä spämmeri pelaa ainakin näennäisesti avoimin kortein. Domainnimi on esillä. Tosin sen takaa ei löydy yrittäjän tietoja. McAfee varoittaa sivuillaan domainista: "airhme(.)com voi olla riskialtis sivusto"
Vähintäänkin kyse on spämmeristä joka käyttää luvatonta (varastettua) sähköpostilistaa. Ainakaan minä en ole antanut firmalle lupaa käyttää osoitettani markkinointiin. Myöskään spämmeri ei ole ilmoittanut laillista rekisteriä, josta osoite olisi luvallisesti peräisin.

Yhteystietojen luovuttaminen on riskialtista jos on pienintäkään epäilyä firman rehellisyydestä. Tietoja EI saa antaa tällaisten kirjeiden perusteella missään tapauksessa. Tästä toimijasta olen varoittanut aikaisemminkin.

Palvelin, jolta roskaposti on lähetetty sijaitsee paikassa: "Santa Clara, California, United States (US)".
Tämä ei todista toimijan kansallisuutta ja aikaisemmissa postaukissa on löytynyt osoitteen takaa venäläinen toimija. https://vaarallinenweb.blogspot.com/search?q=airhme.com
"linkit vievät myös vaaralliseen venäläisperäiseen osoitteeseen: https://app.airhme(.)com/link.php?M=2382212&N=96&L=39&F=H "

Tämän kirjeen linkki vie vastaavaan kyseenalaiseen tietokantaan: https://app.airhme(.)com/link.php?M=2569309&N=107&L=43&F=H

FINNAIRIN nimellä saapunut aikaisempi vastaava kyselyansa:
https://vaarallinenweb.blogspot.com/2022/03/finnairin-nimella-saapunut-kyselyansa.html

Saman sisältöinen kirje olisi vienyt hieman eri osoitteisiin MUTTA kirje oli samasta sylttytehtaasta eli ERITTÄIN VAARALLINEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB