maanantai 2. toukokuuta 2022

Pakolaisnaisten hyväksikäyttö

Sähköpostiin on saapunut jo pitkän aikaa erilaisia pakolaisnaisia "markkinoivia" ilmoituksia.
YK on varoittanut, että pakolaisnaisiin kohdistetaan erittäin paljon erilaista hyväksikäyttöä. Nämä hyväksikäyttäjät eivät ole IHMISIÄ.

Kopio UN (YK) Twiitistä:

"Migrant women & girls face an increased risk of gender-based violence, including sexual exploitation & abuse.
@UN_Women

is calling for greater efforts to prevent violence against migrant women & girls & improved access to essential services for survivors."

KÄÄNNÖS:

"Maahanmuuttajanaiset ja -tytöt kohtaavat lisääntyvää sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa, mukaan lukien seksuaalisen hyväksikäytön ja hyväksikäytön, riskin.
@UN_Women
vaatii lisätoimia siirtolaisnaisiin ja -tyttöihin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi ja selviytyneiden parempaan pääsyyn tärkeisiin palveluihin."

Venäjän joukkojen julkiset ukrainalaisten naisten raiskaukset kertovat venäläisten moraalista. Sellainen joukko, kuin johtajansa. Sama verbaalinen raiskauslinja jatkuu täällä verkossa. YLE: "Venäjän joukkojen tekemien raiskauksien suuri määrä Ukrainassa on alkanut paljastua, kun uhrit hakevat apua. Ylen kirjeenvaihtaja Suvi Turtiainen matkusti Ukrainaan ja selvitti raiskauksia. "

https://areena.yle.fi/audio/1-61930004

Olen varoittanut useita kertoja hyväksikäyttöön viittaavista sähköposteista. tässä Blogissa "vaarallinenweb" Nämä samaiset sähköpostit ovat usein myös ansoja "miesasiakkaille", josta en muuten ole huolestunut (typeryydestä sakotetaan) mutta heidän tietokoneitaan ja kännyjään saatetaan valjastaa kyberhyökkäystarkoitukseen näiden kirjeiden linkkien sisältämien virusten avulla. Kyberhyökkäyksiä on tehty myös Suomen palveluihin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaarallinen WEB